Ολυμπιακόσ Παοκ 3-0 : Στην κορυφή η ομαδάρα του Θρύλου! / Ο ολυμπιακός συνέχισε να κερδίζει τις μονομαχίες ψηλά, ο παοκ είχε πρόβλημα σε όλο το ματς, αλλά στο 75' η κεφαλιά του μεριά έφυγε έξω, όπως είχε φύγει για τον ίδιο.

Ολυμπιακόσ Παοκ 3-0 : Στην κορυφή η ομαδάρα του Θρύλου! / Ο ολυμπιακός συνέχισε να κερδίζει τις μονομαχίες ψηλά, ο παοκ είχε πρόβλημα σε όλο το ματς, αλλά στο 75' η κεφαλιά του μεριά έφυγε έξω, όπως είχε φύγει για τον ίδιο.. Δειτε τα ροστερ των ομαδων τησ σουπερ λιγκ: Οι υπόλοιπες θέσεις έχουν κλειδώσει πια, με τον ολυμπιακό στην κορυφή να κατακτά το πρωτάθλημα, τον παοκ να είναι πίσω του στη δεύτερη θέση και τους παναθηναϊκό και αστέρα τρίπολης να μένουν εκτός ευρώπης, καταλήγοντας στην 5η και την 6η θέση αντίστοιχα. Δειτε τα στιγμιότυπα του 1ου ημιχρόνου. Παίξε νόμιμα τον αγώνα σε: Όταν ο παοκ έκανε το 3χ3 με την αεκ για το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του (vid).

Ο ολυμπιακός συνέχισε να κερδίζει τις μονομαχίες ψηλά, ο παοκ είχε πρόβλημα σε όλο το ματς, αλλά στο 75' η κεφαλιά του μεριά έφυγε έξω, όπως είχε φύγει για τον ίδιο. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν. ►19η αγωνιστική superleague►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Ο παοκ αποκατέστησε την τάξη και… βλέπει τελικό.

Δεν άφησε περιθώρια η Ντόρτμουντ στην Βόλφσμπουργκ (3-0 ...
Δεν άφησε περιθώρια η Ντόρτμουντ στην Βόλφσμπουργκ (3-0 ... from lh3.googleusercontent.com
Πάρτι τίτλου για τον ολυμπιακό, με καλεσμένο τον παοκ! Ο ολυμπιακός συνέχισε να κερδίζει τις μονομαχίες ψηλά, ο παοκ είχε πρόβλημα σε όλο το ματς, αλλά στο 75' η κεφαλιά του μεριά έφυγε έξω, όπως είχε φύγει για τον ίδιο. Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν. Κόκκινη ο γιαννούλης στο 84'! Γράφουν τους νόμους στ' αρχαία τους. Πράξη πρώτη στα playoffs με τα. H aek υποδέχεται τον παοκ (20:00, ερτ 3) στην πρεμιέρα των playoffs της basket league, ενώ το λαύριο φιλοξενεί τον κολοσσό (16:00, ερτ sports). Πλέον οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι και για τη φιέστα του 46ου πρωταθλήματος, που θα ακολουθήσει μετά το ντέρμπι με τον παοκ.

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα!

Δειτε τα ροστερ των ομαδων τησ σουπερ λιγκ: Με την ψυχολογία στο ναδίρ. Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν. H aek υποδέχεται τον παοκ (20:00, ερτ 3) στην πρεμιέρα των playoffs της basket league, ενώ το λαύριο φιλοξενεί τον κολοσσό (16:00, ερτ sports). Κόκκινη ο γιαννούλης στο 84'! Δειτε τα στιγμιότυπα του 1ου ημιχρόνου. Όταν ο παοκ έκανε το 3χ3 με την αεκ για το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του (vid). Πάρτι τίτλου για τον ολυμπιακό, με καλεσμένο τον παοκ! Ο παοκ αποκατέστησε την τάξη και… βλέπει τελικό. Παίξε νόμιμα τον αγώνα σε: Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Ρότσεστι 11 (3/3 τρίποντα, 4 λάθη), μπάλντουιν 2 (1/3 δίποντα, 3 ριμπάουντ), πολ 6 (0/3 τρίποντα), κόνιαρης, μπάικς (2 κλεψίματα, 2 λάθη), βεζένκοβ 10 (2), πρίντεζης 8 (4/7 δίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ), παπανικολάου 12 (2. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών).

►19η αγωνιστική superleague►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Κόκκινη ο γιαννούλης στο 84'! Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Giannis_Fetfatzidis_greek_player · Νέα Ολυμπιακού ...
Giannis_Fetfatzidis_greek_player · Νέα Ολυμπιακού ... from www.redvoice.gr
Ο παοκ αποκατέστησε την τάξη και… βλέπει τελικό. ►19η αγωνιστική superleague►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν. H aek υποδέχεται τον παοκ (20:00, ερτ 3) στην πρεμιέρα των playoffs της basket league, ενώ το λαύριο φιλοξενεί τον κολοσσό (16:00, ερτ sports). It contains the latest info about olympiacos and offering a channel for communication and entertainment to the fans. Το μοναδικό γκολ σημείωσε με υπέροχο δεξί σουτ στην κίνηση ο μασούρας στο 32ο λεπτό. Παίξε νόμιμα τον αγώνα σε: Ο ολυμπιακός συνέχισε να κερδίζει τις μονομαχίες ψηλά, ο παοκ είχε πρόβλημα σε όλο το ματς, αλλά στο 75' η κεφαλιά του μεριά έφυγε έξω, όπως είχε φύγει για τον ίδιο.

Ο ολυμπιακός συνέχισε να κερδίζει τις μονομαχίες ψηλά, ο παοκ είχε πρόβλημα σε όλο το ματς, αλλά στο 75' η κεφαλιά του μεριά έφυγε έξω, όπως είχε φύγει για τον ίδιο.

Το μοναδικό γκολ σημείωσε με υπέροχο δεξί σουτ στην κίνηση ο μασούρας στο 32ο λεπτό. Ο παοκ αποκατέστησε την τάξη και… βλέπει τελικό. Δειτε τα ροστερ των ομαδων τησ σουπερ λιγκ: Πράξη πρώτη στα playoffs με τα. Ο ολυμπιακός συνέχισε να κερδίζει τις μονομαχίες ψηλά, ο παοκ είχε πρόβλημα σε όλο το ματς, αλλά στο 75' η κεφαλιά του μεριά έφυγε έξω, όπως είχε φύγει για τον ίδιο. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Δειτε τα στιγμιότυπα του 1ου ημιχρόνου. Οι υπόλοιπες θέσεις έχουν κλειδώσει πια, με τον ολυμπιακό στην κορυφή να κατακτά το πρωτάθλημα, τον παοκ να είναι πίσω του στη δεύτερη θέση και τους παναθηναϊκό και αστέρα τρίπολης να μένουν εκτός ευρώπης, καταλήγοντας στην 5η και την 6η θέση αντίστοιχα. Γράφουν τους νόμους στ' αρχαία τους. Με την ψυχολογία στο ναδίρ. H aek υποδέχεται τον παοκ (20:00, ερτ 3) στην πρεμιέρα των playoffs της basket league, ενώ το λαύριο φιλοξενεί τον κολοσσό (16:00, ερτ sports).

Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν. Πλέον οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι και για τη φιέστα του 46ου πρωταθλήματος, που θα ακολουθήσει μετά το ντέρμπι με τον παοκ. Γράφουν τους νόμους στ' αρχαία τους. Το μοναδικό γκολ σημείωσε με υπέροχο δεξί σουτ στην κίνηση ο μασούρας στο 32ο λεπτό. ►19η αγωνιστική superleague►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova!

Δεν άφησε περιθώρια η Ντόρτμουντ στην Βόλφσμπουργκ (3-0 ...
Δεν άφησε περιθώρια η Ντόρτμουντ στην Βόλφσμπουργκ (3-0 ... from lh3.googleusercontent.com
Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Με την ψυχολογία στο ναδίρ. Οι υπόλοιπες θέσεις έχουν κλειδώσει πια, με τον ολυμπιακό στην κορυφή να κατακτά το πρωτάθλημα, τον παοκ να είναι πίσω του στη δεύτερη θέση και τους παναθηναϊκό και αστέρα τρίπολης να μένουν εκτός ευρώπης, καταλήγοντας στην 5η και την 6η θέση αντίστοιχα. Ρότσεστι 11 (3/3 τρίποντα, 4 λάθη), μπάλντουιν 2 (1/3 δίποντα, 3 ριμπάουντ), πολ 6 (0/3 τρίποντα), κόνιαρης, μπάικς (2 κλεψίματα, 2 λάθη), βεζένκοβ 10 (2), πρίντεζης 8 (4/7 δίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ), παπανικολάου 12 (2. It contains the latest info about olympiacos and offering a channel for communication and entertainment to the fans. Δειτε τα στιγμιότυπα του 1ου ημιχρόνου. Παίξε νόμιμα τον αγώνα σε: Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α.

Πράξη πρώτη στα playoffs με τα.

It contains the latest info about olympiacos and offering a channel for communication and entertainment to the fans. Το μοναδικό γκολ σημείωσε με υπέροχο δεξί σουτ στην κίνηση ο μασούρας στο 32ο λεπτό. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Οι υπόλοιπες θέσεις έχουν κλειδώσει πια, με τον ολυμπιακό στην κορυφή να κατακτά το πρωτάθλημα, τον παοκ να είναι πίσω του στη δεύτερη θέση και τους παναθηναϊκό και αστέρα τρίπολης να μένουν εκτός ευρώπης, καταλήγοντας στην 5η και την 6η θέση αντίστοιχα. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Πλέον οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι και για τη φιέστα του 46ου πρωταθλήματος, που θα ακολουθήσει μετά το ντέρμπι με τον παοκ. ►19η αγωνιστική superleague►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Γράφουν τους νόμους στ' αρχαία τους. Πάρτι τίτλου για τον ολυμπιακό, με καλεσμένο τον παοκ! Ο ολυμπιακός συνέχισε να κερδίζει τις μονομαχίες ψηλά, ο παοκ είχε πρόβλημα σε όλο το ματς, αλλά στο 75' η κεφαλιά του μεριά έφυγε έξω, όπως είχε φύγει για τον ίδιο. Πράξη πρώτη στα playoffs με τα. Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Πάρτι τίτλου για τον ολυμπιακό, με καλεσμένο τον παοκ! παοκ ολυμπιακόσ. Γράφουν τους νόμους στ' αρχαία τους.

Posting Komentar

0 Komentar